Weersverwachting
Dedemsvaart
Weeronline.nl - Meer weer in Dedemsvaartweeronline.nl Altijd jouw weer
© Stichting Dedemsvaart in Beeld 2012-2017
Facebook
Instagram
Instagram
DEDEMSVAART inBEELD
Film en foto’s
Berichten van/over Dedemsvaart en omgeving.

Deze kunnen en mogen door u aangeleverd worden. Stuur deze (korte) berichten graag
voorzien met foto(s)/flyer naar dedemsvaartinbeeld@live.nl
Jeugdtheaterschool Hardenberg start het nieuwe seizoen


Wanneer je op een podium staan een uitdaging vindt, wanneer je bereid bent om je in te spannen voor een nog mooier eindresultaat, dan biedt de Jeugdtheaterschool Hardenberg je alle ruimte om te schitteren.

Ook dit jaar is er de reguliere jaarcursus voor 8 t/m 12 jaar. Een jaar lang theaterlessen en toewerken naar een mooie eindvoorstelling. Nieuw dit jaar zijn de danslessen met voor de jongsten (4-7) klassiek ballet en voor de oudere kinderen (8-12) theaterdans.
Op vrijdag 22 september zijn er kennismakingslessen voor onze theater- en danscursussen in LOC+ Hardenberg. Informatie over locaties, tijden, kosten en opgeven voor de kennismaking kan via de website jeugdtheaterschoolhardenberg.nl.
Dinsdag 17 oktober 2017
Liefdadigheidsdiner ten bate van de Hospice
Het charity dinner van 25 oktober 2016 ten bate van het familie Assenhuis in restaurant Kiewiet was een suces. De 52 beschikbare plaatsen waren snel gereserveerd en daar was de organisator van het liefdadigheidsdiner – de stichting Vrienden van de Hospice – vanzelfsprekend heel blij mee.
De stichting heeft besloten om dit jaar op herhaling te gaan en wel op dinsdag 17 oktober. 'Ook dit jaar weer een 4-gangendiner inclusief wijnarrangement met vooraf een aperatief en koffie of thee na voor de prijs van 75 euro per persoon', vertelt stichtingsvoorzitter Maaike Hiemstra. Zij vervolgt: 'In tegenstelling tot vorig jaar willen wij de mensen nu de mogelijkheid bieden om zich aan te melden voor diner. Dat kan via
www.vriendenhospicededemsvaart.nl .'
Mede dankzij de inzet en medewerking van o.a. restaurant Kiewiet kan een belangrijk deel van de arrangementsprijs worden bestemd voor de door veel vrijwilligers gerunde Hospice. Er is onder andere geld nodig om het huis te onderhouden en om de exploitatie sluitend te maken.
24 september Opendeurdienst
Op zondag 24 september is er weer een Opendeurdienst in de Van Dedemkerk in Dedemsvaart. Vanaf 18.50 uur zingen we enkele bekende liederen, aanvang van de dienst is 19.00 uur.

Het thema deze keer is: Wachten duurt lang!

Voorganger is ds. J. van Dijk en het Gospelkoor Tehillim uit Nieuwleusen o.l.v. Iris de Jong verleend haar medewerking.
Het orgel wordt bespeelt door dhr. J. Plender. Hierbij nodigen wij ook u uit om erbij te zijn.